img1
MARSH GRADUATE PROGRAM

Tør du se risikoen
i øjnene?


BLIV GRADUATE HOS MARSH

Dine muligheder

Marsh er en international risikorådgiver og forsikringsmægler og er en del af koncernen Marsh McLennan. Koncernen består af fire virksomheder: Marsh, Mercer, Oliver Wyman og Guy Carpenter. Hos Marsh er vores medarbejdere vores væsentligste ressource. Vores medarbejderes kreative idéer samt innovative løsninger er afgørende for succesen i vores branche. Marsh Graduate Program er et intensivt 16-måneders læringsforløb, der giver dig indgående kendskab til Marshs forretning og danner grundlag for en spændende karriere inden for risikorådgivning og forsikringsmægling.

Du får fra starten af et stort ansvar. Du arbejder selvstændigt, men aldrig alene. Du vil blive tildelt en rolle inden for et specifikt forretningsområde, som du vil dygtiggøre dig inden for. Dermed får du mulighed for at påtage dig et reelt ansvar i teamet, alt imens du udvikler din viden og kompetencer. Du får mulighed for at opbygge tætte relationer med kollegaer og kunder, engagere dig fuldt ud i virksomheden og opbygge specifikke færdigheder og viden til en langsigtet karriere hos Marsh.

Om programmet

Download vores brochure for at lære mere om vores Graduate Program.

img1

Hvorfor skal du tilmelde dig Marsh Graduate Program?

Alt ændrer sig konstant: Valutakurserne, lovgivningen, teknologien, produktionsmetoderne, efterspørgslen, konkurrencesituationen. Verden er i evig forandring.

Som Marsh graduate kan du hjælpe virksomheder med at identificere, analysere og håndtere de risici, der er forbundet med at operere i et foranderligt erhvervsklima. 

Som graduate i Marsh er du på rette karrierevej – uanset i hvilken retning du bevæger dig.

Hvem leder vi efter?

Hvem leder vi efter?
Vi leder efter kandidater med forskellige uddannelsesbaggrunde på kandidatniveau.

Krav 
Du skal:

  • Have en lang videregående uddannelse
  • Have færdiggjort din uddannelse inden for de sidste to år


Evner og færdigheder
Vi leder efter kandidater med følgende karakteristika:

  • Da vi lever af rådgivning, skal du, uanset baggrund, have gode kommunikationsevner og være flydende i skrift og tale, både på engelsk og dansk
  • Vi ser også gerne, at du er ambitiøs men hensynsfuld, ydmyg men selvsikker, at du er orienteret mod fællesskab, men er også modig og tør selv
  • At du er erfaren bruger af Microsoft Office-programmerne
  • Vi ser gerne, at du har erfaring fra studiejob


Hvis du vil vide mere om risikorådgivning og forsikringsmægling, kan du læse mere her eller besøge vores hjemmeside: www.marsh.com/dk 

Mød vores medarbejdere

"De første måneder i Marsh var præget af kyndig oplæring og introduktion til branchen. Det tager tid, før man kan gøre en forskel og skabe værdi, men vores læringsforløb lagde hurtigt væsentlige byggesten for min videre udvikling i Marsh. Jeg oplevede, at både min leder og kolleger tidligt i forløbet viste mig stor tillid, så jeg gradvist kunne tage større ejerskab over projekter og udvikle mig eksponentielt i min nye rolle."
Cæcilie Juul Hansen
Project Manager, Marsh


"Mit forløb som graduate i Marsh Danmark har budt på en spændende rejse ind i risikorådgivnings- og forsikringsverden. Selvom jeg har været ansat i vores HR-afdeling som Learning & Development Specialist og primært arbejdet med HR-relaterede opgaver, har jeg samtidigt fået et enormt indblik i forsikringsverden gennem en grundig oplæring fra kompetente kollegaer. Som graduate kommer man igennem et struktureret onboarding-forløb, der sikrer et højt fagligt niveau og kendskab til alle dele af forretningen."
Jacob Henriques
L&D Specialist, Marsh

"For mig har det været vigtigt, at Marsh har en flad organisationsstruktur, hvor man altid kan stille spørgsmål og bede om hjælp. Dette har givet mig mere selvtillid i mit arbejde og klædt mig på til at tage selvstændigt ansvar for kunder. Jeg vil påstå at den flade organisationsstruktur er årsagen til, at jeg kan skabe mest mulig værdi for Marsh og kunderne. På den private front, herunder ifm. Corona-nedlukning og hjemmepasning af min søn, udviser Marsh stor forståelse, og der er generelt en enorm frihed og fleksibilitet til at arbejde, både hvor og hvornår det passer bedst."
Linda Kristensen
Client Advisor, Marsh

"Som graduate i Marsh har jeg haft mulighed for at stifte bekendtskab med, og bruge tid på en masse ting, som min studieretningen normalt ikke ville føre til. I min søgen efter graduate-stillinger var det vigtigt for mig, at stillingen skulle favne bredt, og det må jeg sige, at jeg har fundet hos Marsh. Jeg har fået lov til at prøve kræfter med spændende opgaver inden for emner som dataanalyse, implementering af IT-systemer og light kodning. Ikke nok med det, så har jeg som graduate haft rig mulighed for at tilegne mig ny viden, da Marsh har et enormt bibliotek af online undervisning. Et fremragende redskab, så man kan holde sig skarp på, hvad end ens stilling kræver af færdigheder."
Joachim Kroll-Berg
Implementation Analyst, Marsh