Marsh McLennan Graduate Program
Tør du å ta risiko?

Dine muligheter

Marsh McLennan er en internasjonal konsern som jobber med risiko, strategi og HR. Konsernet består av fire selskaper: Marsh, Mercer, Oliver Wyman og Guy Carpenter. Hos Marsh McLennan er våre ansatte vår viktigste ressurs. Deres kreative ideer og innovative løsninger er avgjørende for suksessen i vår bransje. Marsh McLennan Graduate Program er et intensivt 18-måneders læringsforløp som gir deg inngående kunnskap om Marsh McLennans virksomhet og legger grunnlaget for en spennende karriere innen risikorådgivning og forsikringsmegling.

Du får fra starten av et stort ansvar. Du jobber selvstendig, men aldri alene. Du vil bli tildelt en rolle innenfor et spesifikt forretningsområde som du vil utvikle deg innenfor. Dermed får du muligheten til å ta på deg et reelt ansvar i teamet, samtidig som du utvikler din kunnskap og kompetanse. Du får muligheten til å bygge relasjoner med kolleger og kunder, engasjere deg fullt ut i selskapet og bygge spesifikke ferdigheter og kunnskap for en langsiktig karriere hos Marsh McLennan.

Om programmet

Last ned brosjyren her for å lære mer om programmet

img1

Hvorfor skal du velge Marsh McLennan Graduate Program?

Alt endrer seg hele tiden: Økonomien, lovgivningen, teknologien, produksjonsmetodene, etterspørselen, konkurransemarkedet. Verden er i evig forandring.
Som Marsh McLennan graduate kan du hjelpe bedrifter med å identifisere, analysere og håndtere risikoene som er forbundet med å operere i et skiftende forretningsklima.
Som graduate i Marsh McLennan er du på riktig karrierevei - uansett hvilken retning du velger å gå.

Hva ser vi i deg?

Vi ser etter kandidater med forskjellige utdanningsbakgrunn. Uansett bakgrunn ser vi etter deg som har gode kommunikasjonsevner og er flytende i både norsk og engelsk.

Er du interessert i risiko og komplekse problemstillinger vil du passe godt inn hos oss. Vi er en stor og global organisasjon med mange spennende muligheter. Har du ambisjoner og lysten til å lære vil mange dører åpne opp for deg.

Møt våre tidligere Graduates

I løpet av mitt første år i Marsh McLennan har jeg lært mye og satt pris på den tilliten mine kollegaer og ledere har vist meg. Ansvarsområdene jeg har fått har bidratt til min vekst og erfaring. Jeg ser frem til fortsettelsen og muligheten til å fortsette å utvikle meg sammen med teamet.
Anniken Syvertsen

Som Graduate i Marsh McLennan har jeg fått muligheten til å få innblikk i flere ulike segmenter og måtene de jobber på. Det har vært utrolig spennende å imøtekomme ulike problemstillinger både intern og ekstern, samt samarbeide på tvers av landegrenser. Det har vært en reise som har bestått av både utfordringer og mestring.
Elise Grong Ruud

Læringskurven har vært bratt, men gøy. Marsh McLennan tilrettelegger for at man skal kunne utvikle seg faglig og personlig. Jeg har vært så heldig med å få ansvar i marketing ganske tidlig i karrieren, og det er spennende å kunne samarbeide med kollegaer fra lokalt til internasjonalt nivå. I tillegg setter jeg pris på at jeg har fått å lære masse fra ekspertene i markedsføring og andre fagområder.
Jenny Tran